Je winkelwagen is momenteel leeg!
Flammkuchen of Tarte Flambée zijn/is een delicatesse uit de Elzas = het Duitse stukje Frankrijk, of zo je wil: het Franse stukje Duitsland, waar ze al langer dan 100 jaar een begrip zijn. In Vlissingen bakt Andre 5 variaties. Zie onze menukaart.
Onze flammkuchen hebben een dunne deegbodem (zonder gist) met een smeuïg laagje gekruide crème fraîche met kwark en daarop de topping. Dé klassieke is die met uitjes, magere, gerookte spekblokjes en bieslook, maar bij Andre bakken we naast de Classic nog 4 andere variëteiten. Klik onderaan maar eens op “NAAR ONS MENU“
Flammkuchen worden in slechts enkele minuten krokant gebakken in een oven en ze kunnen de hele dag worden gegeten. Als lunch, als alternatief voor pizza, pannenkoek, snack, borrelgarnituur of ander hartig tussendoortje en zoete variëteiten zélfs als dessert! Welke je ook uit onze uitgebreide menukaart kiest: ze zijn altijd ovenvers en krokant.
Flammkuchen laten zich prima delen en vrijwel IEDEREEN lust ze.
Bij Andre bakken we deze “pizza uit de Elzas” waar je bij staat. Met kakelverse ingrediënten.